Wednesday, November 12, 2008

Vardagslyx.

Jag älskar vardagar, därför att jag unnar mig själv det där lilla extra ibland, det är ju det som gör dagarna så unika, anser jag. Jag tycker verkligen inte att man ska hålla tillbaka på vardagar och bara fira helgerna, för då är det inte så konstigt att man tillslut tröttnar på den "grå" vardagen. Ta vara på vardagarna för det mesta av ditt liv består av dem, så varför inte göra dem unika och bara njuta av att allt är som "vanligt".
Viktigt att hålla en växande mage åtefuktad morgon och kväll. Dessa fina lotions varierar jag mellan. Lucia (Oriflame), Satin silk (Oriflame) och Hypnose (Lancome).
Dessutom känns dom lyxia och doftar gott hela dagen/natten =)


Idag kände jag verkligen för att skämma bort mig själv och piffa upp lite i vårat hem, så jag köpte jättefina röda rosor som jag hoppas ska lysa upp och dofta gott här hemma. Ibland måste man faktiskt få unna sig färska härliga blommor, behöver ju inte ens vara något speciellt, man kan fira dagen ändå...tycker jag. Dessutom köpte jag 2 jättefina ljuslycktor att hänga i fönstret, för jag är så trött på mina tråkiga fönster i vardagsrummet, så nu vill jag att det ska börja mörkna för dagen så jag kan tända ljusen =)
Nu ska jag plugga. PoK/ Trasdockan

No comments: