Thursday, November 6, 2008

Hur vet man när det är dax att skaffa barn?

"Om 5 år kommer det vara perfekt för mig och min sambo att skaffa barn, för då har jag..., och han kommer känna så...och vi kommer bo där..."
"Jag ska gå ur skolan och sen jobba 2 år innan jag skaffar barn..."...

Eftersom jag ofta nu för tiden får fråga, "Men, hur vet ni att nu är rätt tillfälle att skaffa barn?", så har jag funderat lite på den i allmänhet.
Det är ju inte en fråga som man egentligen kan svara på, men min fråga tillbaka är, "Hur kan man veta att om 5 år är rätt tillfälle att skaffa barn?"

För mig och M är det svårt att tänka på om vi hade väntat, nu har vi ju vant oss vid tanken att livet ska till att förändras, (till det bättre såklart).
Om vi hade väntat 5 år kanske det inte hade funnits någon som helst möjlighet att vi kunnat skaffa barn, det kan vi ju inte veta nu ellerhur.

Både jag och M är iaf jättelyckliga att vi ska bli föräldrar NU.
Vi ångrar inte att vi inte väntade, för ärligt talat; Vad kan vara en bättre miljö att sätta ett barn till världen, än den vi har just nu med kärlek i massor för varandra i våran lilla familj, med kärlek i massor från våra släkt och vänner, i ett fint och lyckligt hem. Det bådar bara för en härlig framtid, som jag och M såklart vill dela med oss utav till vårat barn!
Vi läntar så efter dig lilla plutt och du är så välkommen när du kommer...

No comments: