Tuesday, November 4, 2008

Tips som kan förgylla en vardag!

Här kommer mina tips på vad som kan göra en vanlig vardag till en FAB vardag.
  1. Baka någonting och bjud din sambo, kompis, mamma eller någon annan du tycker om.
  2. Ring en kompis (tänkte själv ringa till Daniel strax)
  3. Känner du dig lite däven, (tråkig)?, Unna dig att köpa någonting, kan vara så enkelt som lite nybakta frallor från ditt favoritbageri, eller ett nytt läppglans, eller kanske en bukett blommor till dig själv. En present till någon du tycker om kan pigga upp.
  4. Lägg lite extra tid på att laga middag en dag, Duka lite fint, tänd ljus och gör fint för dig, sambon/ familjen/ vännen.
  5. Bestäm att ha en trevlig kväll med någon tjejkompis. (Imorgon ska jag och Frida på tjejkväll på Rörstrand, med mode, skönhet och underhållning =)), säkert lite härliga rabbater också så att trevliga julklappsinköp kan göras. (Kan lika väl vara bio eller annat)
  6. Bjud dig själv på en utelunch, ist för medhavd matlåda. Ta med en arbetskompis/ klasskompis och luncha på ett mysigt ställe.
  7. Vet du att en ensam kväll väntar dig?, hyr en film, (bara DU bestämmer vilken), och titta på den i sällskap med lite mat/ godis som DU tycker om.
  8. Bestäm med en kompis att ni ska träna/ ta en promenad eller simma någon dag den kommande veckan, då har du det att se fram emot. Jag och mamma ska simma på fredag =)
  9. Har du en hemmadag?, passa på att känna dig FAB och lyxa till det med ett skumbad, en hårinpackning, en ansiktsmask. Sedan kan du fortsätta med att måla dina naglar, och bara belöna dig själv för att du är helt unik.
  10. Dela med dig av dina upplevelser, ex. genom en blogg ;-), det kan ju hända att du inpererar någon till något, inte allra minst dig själv!

Hoppas ni har en FAB dag!!! PoK

No comments: