Thursday, March 5, 2009

Vi myser...

Vi har precis sett på en Beck-film, (det blev aldrig att vi såg någon i förmiddags), och nu har jag precis sattit på potatisen. Idag ska vi ha Lax med potatis och hollandeissås...*smaskens*.

M har bestämt att vi ska se på en Jönssonligan-film ikväll, då den tydligen visas på någon tevekanal, men innan dess ska vi som sagt äta lite.

Har ni en trevlig kväll hittills?
Det har vi...

3 comments:

Anonymous said...

Här har jag mitt vanliga torsdagsmys (mannen ute och cavan framme) inte mycket som ändras här... Raspberry leaf tea ska tydligen vara ett av dom bättre husmoderstipsen men annars gäller "hot bath, hot (spicy) food and hot s*x. Det sista (med hjälp av mannens "resultat" har en uppluckrande effekt på livmoderstappen och dess "kork". Lycka till, men knip till den 7nde!
Kram J

Linda said...

Jag har precis gjort i ordning ett litet kuvert att lägga på posten imorgon, till dig.
Jag pratade med pappa tidigare ikväll, och han trodde väl på 8:e då hans, (din), morfar Harry tydligen fyllde år...Får väl se, men som sagt, senast 18:e...

Anonymous said...

*nde har stooor betydan. Morfar Harrys födelsedag (101 i år), tråkigt nog Rons 1åriga döds dag men oxå min 2åriga rökfria dag. plus att jag tro det år internationella kvinnodagen (vad bättre för min gissade!!!! tjej.) Kram.