Tuesday, March 17, 2009

Alla mätta...

...eller det hoppas jag i alla fall att även Tor är, för jag har precis ammat honom och gett honom 2 koppar efteråt, och nu verkar han nöjd och sover hos far sin, som också han har ätit.
Så nu sitter jag här och äter lite jag också.
Jag tycker det är lite jobbigt att äte nu för tiden...får lixom inte riktigt ro känner jag, men samtidigt vet jag att det är viktigt att äta ordentligt när man ammar så jag försöker tänka på det...
Men som andra mammor tidigare har sagt så glömmer man av att man måste äta, för man är så upptagen med att tänka på att barnet måste äta...tur man har lite reserv såhär efter graviditeten ;-)

På tal om det kan jag passa på att nämna att nästan all svullnad i ben och fötter är borta =) *skönt*, men i händerna har jag tyvärr en del kvar men min granne Hanna sa att det kunde tyvärr sitta kvar i flera månader...lite jobbigt att inte kunna känna riktigt med höger hand bara, och inte kunna ha min förlovningsring på vänster...men jag får väl ha tålamod ;-).

Just nu tittar vi på "Navy CIS" och det är "Desperate Housewifes" som väntar efter det...tisdagar tycker jat är riktigt bra TV-kvällar =).

Mys ikväll och krama era kära!
PoK/ Trasdockan

No comments: