Tuesday, June 23, 2009

Sjösättning, grillning och glasstårta

Åh, vi har haft den mest härlig kväll.
Att skrubba och städa i båten var bara kul, när alla hjälptes åt.
Och när vi hade sjösatt båten tog vi en liten sväng till ön och kollade läget. Det är så grundt vatten så Robin fick visa M hur han ska köra i morgon då ju Tor ska med. Vill ju inte köra på några stenar då.
När vi kom tillbaka grillades det för fullt, och maten var snart klar att serveras...tror ni att det smakade bra efter båtarbete och sjösättning ;-)..., och till efterrätt blev det glasstårta.
Det var kul att Karoline kunde komma och äta med oss också, det är ju viktigt att Tor får träffa sina faddrar så han lär känna dem ordentligt =).
Nu ska vi göra kväll och jag ska sätta mig att amma Tor.
Imorgon blir det en dag på sjön, så jag tror jag ska lägga mig snart.
Godnatt bloggen!
PoK/ Trasdockan
Städa, städa städa...sjösätta!
trevligt kring middagsbordet

Karoline och Tor



2 comments:

Anonymous said...

Det var en riktigt liten liten 'pool' ni skaffat. Inte så svårt att hålla bebisen i en sån fast nu är ju Tor ganska stadig. Är han nära till att sitta själv med lite kuddar runt om kanske? Mysigt ser det ut iaf!

Linda said...

Om Ni läser inlägget innan så sitter Tor faktiskt helt själv med bara händerna som stöd, så snart kryper han väl kanske =).

Poolen älskar han...eftersom han tycker mycket om vatten så plaskar han gärna i den, och dessutom svalkar den väl gott såhär varma dagar.

Ha det bra!