Friday, February 13, 2009

Fortfarande Gravid...

Ne, jag befinner mig inte på BB....
Jag har verkligen sovit bra inatt, och inte haft alls mycket ont, bara vid de tillfällena som jag har varit uppe och gått. (Däremot hade jag rejält ont hela eftermiddagen och kvälen igår, så magen behövde väl vila.)
Morgonen har jag ägnat i sängen med en bok och jag tycket inte det kändes relevant att gå upp förens nu...skönt att inte ha några krav, eller to dos. Om några veckor kommer jag inte ha den lyxen längre så det är lika bra att passa på nu =)

Jag har känt mig lite nere de sista dagarna, inte mycket händer om dagarna och det enda jag kan göra är i stort sätt att vänta.
Att hitta på små utflyckter till stan etc käns inte bra då jag som sagt får rejält ont ibland och vill helst vara hemma i närheten av vämedyna, bad etc...

Vi var iaf och handlade igår. Då köpte vi de sista sakerna inför de kommnde besöken som blir när bebis har kommit. Visst jag har frysen full med bullar, muffins, kakor etc...men vi köpte lite kex och the mm dessutom =)

Nu känner jag av sammandragningar så jag ska röra lite på mig, de brukar bli värre till en början men efter ett tag avtar de lite...

No comments: