Monday, December 8, 2008

Städning och matlag.

Jag har i flera års tid använt Lancome Hypnose, nu tyckte jag att det var dax att prova något nytt så jag köpte istället Lancome Definicils, får se vad jag tycker om den *spännande*

Nu har jag och M precis städat klart och köttgrytan är strax färdig.


Jag hade ingen redovisning i psykiatri idag utan det blir nästa måndag ist. Men jag och Frida gick iaf till Henrys där vi träffade några andra tjejer från klassen och lunchade med dem. Henrys har de godaste salladerna och mackorna ;-)

Vi passade också på att göra stan lite snabbt så jag köpte 3 par trosor och en ny mascara. Tjejen i kassan var jättegullig och påminde mig om att det skulle kosta lika mycket att bara köpa mascaran som det skulle kosta att köpa presentboxen med kajal och make-up remover, så det gjorde jag.
När jag kom hem blev jag akut trött och somnade i 2 timmar, tur att jag hade städning och matlag kvar så jag vaknade till =)

Hoppas att ni har haft en underbar måndag hittills och att ni har något kul planerat för ikväll, annars är mitt tips att bara softa...kanske med lite glögg ;-), det ska jag göra.


No comments: