Monday, December 15, 2008

En välfylld dag.

Jag verkligen älskar dagar då man får mycket gjort.
Idag var jag ju som sagt i skolan och redovisade mitt arbete i psykiatrin, verkligen kul att få dela med sig av sådant som vi på lektionerna faktiskt inte har talat så mycket om.

Sedan skulle jag åka och fylla på luft i däcken men av någon anledning så var det byggarbetsplats på alla macker jag åkte förbi så då ringde jag M för att komma till hans jobb och fylla på luft där...På vägen dit blev jag stoppad av polisen och fick blåsa...(min första nyckterhetskontroll...en erfarenhet rikare).

Sedan kom jag äntligen i väg och fick mina däck påfyllda.
På vägen till jobbet hoppade jag in på vårdcentralen och fick taget det där blodprovet, och sedan åkte jag direkt till jobbet där jag bara softade 1 timme innan jag började...Najs!

Bästa överraskningen idag ficka jag när jag kom hem och märkte att kabelsnybbarna har varit här och M har ställt allt ordning igen...=)

Imorgon ska jag bara softa på förmiddagen och mysa med min bebis i magen. På eftermiddagen är första Föräldrainfo-mötet, så då ska jag och M befinna oss på vårdcentralen och träffa andra par som ska ha första barnet i februari...Kul!

Hoppas verkligen att ni har haft en bra dag. Det har jag...fast den har varit lång.
Godnatt på er nu.
PoK/Trasdockan

No comments: