Skogssvamp panna
Skogssvamp panna med fullkornsris.
Stek 400 gram grytbitar av fläsk, (går även bra med kyckligfilé, strimmlad biff, eller vad man vill ha).
Skala och hacka 1/2 rödlök och fräs den tillsammans med köttet.
Tillsätt förstekta (200 gram) kantareller.
Häll på 300 gram matlagningsgrädde från "Arlakökets skogsvamp panna", och rör ner "smakpastan" som finns i behållaren i locket.
Finhacka ca 1 dl persillija och rör ner i pannan.
Servera med fullkornsris och en fräch sallad.
(Ca 4 portioner)
Stek 400 gram grytbitar av fläsk, (går även bra med kyckligfilé, strimmlad biff, eller vad man vill ha).
Skala och hacka 1/2 rödlök och fräs den tillsammans med köttet.
Tillsätt förstekta (200 gram) kantareller.
Häll på 300 gram matlagningsgrädde från "Arlakökets skogsvamp panna", och rör ner "smakpastan" som finns i behållaren i locket.
Finhacka ca 1 dl persillija och rör ner i pannan.
Servera med fullkornsris och en fräch sallad.
Lycka till!
No comments:
Post a Comment