Monday, February 8, 2010

Jag är i mål, och jag vann...

Nu är jag äntligen i mål i "Tour de France", (en tävling som har pågått på gymmet sedan november), 44 spinningpass sedan början på november är avklarade och jag var 1 av 5 som vann!

Jag känner mig stolt att jag faktiskt gav mig den på att jag skulle vinna, att jag inte gav upp när det kring mitten på tävlingen mest bara kändes som en stress.
Det käns verkligen bra att få känna sig duktig på någonting, och att faktiskt vinna någonting som man har kämpat för. Det motiverar ju verkligen, och man vet att man faktiskt kan, bara man vill =).

Det är många som fortfarande kämpar sig runt och jag önskar dem all lycka till och tycker såklart att alla som går i mål är duktiga...

Tyvärr fick vi inte veta vad vårat 1:a-pris var ännu, men det kommer vi förhoppningsvis att få reda på inom en snart framtid...den senaste tiden har man ju gått och undrat och blivit mer nyfiken för varje ny etapp som man har nått =)...
...Men en god hälsa har man ju uppnått och det är ju ett bra pris om något ;-)...


Spinningsalen på Korpen. Mitt andra hem...en plats där jag känner mig trygg

2 comments:

Elin said...

Det är fantastiskt vad duktig du är och vilken karaktär du har när det gäller träningen. Du har inspirerat mig till att bli av med mina sista 3-4 gravid-kilon... så nu ska här börjas med mer motion =) Kram!

Linda said...

Vad kul Elin! Lycka till med träningen =).