Tuesday, March 30, 2010

Godmorgon, och sol på ingående!

Godmorgon, vad som verkar bli en solig Tisdag!

Jag sitter och njuter lugn innan Tor vaknar...Jag vaknade av att han gnydde, men när jag stoppade in nappen i hans mun så tystnade han och sov vidare...jag övervägde för någon sekund att lägga mig igen, men tänkte att jag skulle ta tillfället i akt att vika tvätt och äta fruost i lugnan ro ;-), så nu sitter jag här. Jag har öppnat altandörren lite för att njuta av härligt fågelkvitter, även om det fläktar lite kyligt ;-)...

Idag är det ju babysim, och jag tror att Tor längtar =). Jag ska nog försöka ta med kameran in till bassängen idag också, för det vore kul att ha bilder från alla 3 babysimsterminerna...Jag har ju från de första 2...hoppas bara att någon kan hjälpa mig att ta några bilder =).

Ha en FABalicious dag!

Förresten så verkar blogspot fått ordning på bilderna igen, så här kommer två kort på Tor, från igår, i sin nya frisyr;

Min stora, STORA kärlek här i livet!

En liten mamathought;
I samband med Tors första klippning hos frisör, så kände jag lite vemod när han satt där och såg så stor ut, över att den lilla bebis som för 1 år sedan...eller, egentligen för bara 6 månader sedan, innan han ens kunde krypa, redan har vuxit och blivit en liten kille. Bebistiden som jag under graviditeten föreställde mig att den skulle vara så länge...det var ju det enda lixom det enda föreställbara, den verkade skrämmande, men också så efterlängtad...den är lixom över nu...Bebistiden som kändes så oändlig innan den ens hade börjat, är nu över innan den ens hann börja, känner jag.
Både lite skönt, men också skrämmande...
Du är ett barn nu. En busig pojke som kommer ge mig och din pappa huvudbry för resten av våra liv, och vi älskar dig i all oändlighet!

2 comments:

Jessie said...

Tor är ju hur snygg som helst :) En helt annan kille, eller ska jag säga man, han ser ju mycket äldre ut :)Sötis är han i alla fall... ;)

Linda said...

Ja. Han är en liten man nu minsann =)...Tack!