Tuesday, November 22, 2011

Nope...still nothing...

Dagen har ägnats här hemma åt att ta fram adventsljusstakar, adventsstjärna och baka ett pepparkakshus...Tor har såklart hjälpt till ;-)

Tor hade lite feber i söndags, igår verkade han ganska frisk fast fick ett litet feberåterfall när han vaknade efter sin eftermiddagslur...Idag kunde han nog egentligen gått till dagis, men jag ville vara på säkra sidan, eftersom jag ska jobba imorgon så tänkte jag att han hellre kan vara hemma och bli riktigt säkert piggelin =).

Nu när vi har adventspysslat och fixat här hemma kunde man ju tro att känslan av jul hade infunnit sig en liten aning i mig, men nope...still no christmasfeelings =S...
Nåväl, de kommer väl tids nog ;-)

Nu bara vi myser här hemma. Tor tittar på "Astridlindgrens jul", och jag småplockar lite samtidigt som jag dricker dagens första kaffe =)...








Hoppas att ni njuter av dagen!

PoK/ Trasdockan

2 comments:

Ida said...

mys mys me adventspynt,är nog snön el iallafall lite frost som fattas för att den där jul feelingen ska smyga sig på =) hoppas att allt är bra med er annars?! Kramar!

Linda said...

Ja, jag misstänker att det kan vara snön som saknas...men för min del så saknar jag hellre julfeelingen i så fall... ;-)
Jo allt är bra med oss, vad gör ni på Torsdag?...Ni är välkommna på lite lek, tjöt och fika om ni skulle ha tid?
Kram!