Korvomelett med spenat
(för 2 person)
Skla och skär 1 röd lök i strimlor.
Dela, kärna ur och skär 1 paprika i strimlor.
Skär 1,5. chorizo i "slantar".
Fräs grönsaker och korv i en stekpanna.
Vispa samman 6 ägg med 4 msk mjölk, salta och peppra.
Lägg ur hälften av av grönsaks/korv-blandningen ur stekpannan, innan du häller i hälften av omelettblandningen i stekpannan.
Stick i omeletten för att lös smet ska rinna ner och stelna.
Lägg 1/2 dl riven ost, skivor av 1/2 tomat och 1 näve babyspenat på omeletten.
Omeletten är färdig när den är stadig men krämig på ytan.
Häll i andra hälften av grönsaks(korv-blandningen i stekpannan och resterande omelettblandning. Läpp på ost, tomat och babyspenat.
Servera!
Lycka till!
No comments:
Post a Comment