Sunday, January 17, 2010

Bulgarien i September!

Sunny beach i Bulgarien

Då var det bokat och klart =)!
Jag är såå happy att vi drar till Bulgarien den 2:e september!...Nu har vi verkligen något urhärligt att se fram emot.

Vi åker tillsammans med svärmor och svärfar, Karolin och Tisse, och Robin...så det blir ett härligt gäng =)


Jag och mina två favoritkillar ska bo i egen lägenhet, All Inclusive, på hotellet Blue star grand Victoria som ligger på Sunny Beach.
Im sooo exited!

9 comments:

VBF said...

Guud va kul för er. Jag och Anneli var där 1994. Vi flög med Bulgaria Airline och det var en upplevelse för sig.............. =S.
Kram till alla. Jx

Linda said...

Haha, jag minns allt historierna som du har berättat om era resor...härligt med så många roliga minnen...men vad tyckte ni om bulgarien i övrigt?

VBF said...

Hela stället (Sunny Beach) var inom en mur och den första personen vi såg när vi kom fram var en vakt med k-pist!!Det var mycket rysk maffia där då och hela landet var väldigt öst-europeiskt men efter 16 år (jisses!!!) har det nog utvecklats lite mer. En liter Grants whiskey kostade 20 kronor minns jag. Det var där jag "jobbade" och serverade pizza på ett cafe (husvagn med bord utanför)Det ligger en mysig fiskeby inte långt därifrån ni måste åka till + vi var på traditionell danskväll uppe i bergen. Blev görfulla! KramJx

Linnea said...

varför har inte jag någon som Jannika att resa med? Gud vad roligt för er Linda, snacka om att förlänga sommaren på bästa sätt!

Linda said...

Haha, just det ja, jag minns att du berättade om husvagnen...Var det där ni typ gick "vilse" första kvällen? Vi blev rådda att åka till någon by eller ett ställe som hette "Nessbar", ska tydligen vara jättefint och ligga i närheten någonstans.

Jag säger det samma som du Linnéa. Om jag hade haft någon som Jannika att resa med skulle jag kanske varit lite mer berest...men jag fick iaf uppleva Turkiet med Jannika =)...Det var skoj!

Ida said...

Åh blir ju ur härligt för er!!

Linda said...

Ja, det käns skönt att ha något sådant att se fram emot =)...Kankse kan behövas efter flytt och en hel sommars arbete =)...

Ida said...

Ja absolut,skönt att komma iväg å bara "vara" en vecka!!

Linda said...

Oh, ja! =)