Monday, September 26, 2011

Helgen som var...

Hej bloggen. Har helgen varit bra?
Jag har haft fullt upp ;-)...


Tor var glad, och i högsta hugg med "grävaren" när jag kom och hämtade i fredags.

Me and M

I fredags eftermiddag kom farfar och hämtade Tor. De skulle ha mysig pizzakväll, och Tor skulle sova över hos dem, eftersom jag och M var bjudna på kräftskiva ;-).

Jag, M, Julia och Niklas begav oss mot Johan i byn vid 18.30, och hade en trevlig kväll med mat, dryck och skämt...

...eller om jag ska vara ärlig...för grova under-bältet-skämt för min del...och jag kände väl att IQnivån på festen var väl låg...

Jag brukar inte vara den som är den...utan tål allt det mesta, men tydligen har jag gränser, och jag kände att det var en ganska skön befrielse när vi kom ifrån festen, och avslutade med lite mer rumsrent snack hemma hos Julia och Niklas...




I Lördags var det "Sätt Lidköping i rörelse", på Torget framme på stan. Vi från Kopren hade bestämt att ge oss ut och dela ut våra nya foelders, så på med Kopren-tröjan och iväg bar det.
Tyvärr var det många personal och instruktörere som valde att inte gå med...så vi var inte så många...men många foelders blev utdelade iaf...Vi som var med gjorde ett bra jobb ;-)

Sedan bar det dirket iväg till min sista jobbhelg, (på ett tag iaf),...lite vemodigt igårkväll...men jag vet ju inte...jag kanske äe tillbaka om bara några veckor...eller aldrig...???

No comments: