Wednesday, January 19, 2011

Playdate @ Fasanbacken

Åh, vad mysig eftermiddag vi har haft. Jag och Tor blev bjudna på god fika, (grabbarna fick bulle, och vi mamas åt semlor =), och gott sällskap hos vännerna Ida och Wallentin.
Vi vill verkligen tacka Er för idag!

Boysen!

Nu blir det familynight här i röda villan på Härebacka!...

4 comments:

Ida said...

Hihi sötnosarna där,var jättemysigt att vi fick ihop det,hoppas att det inte går för länge till nästa gång! Det vakna en prickig lite kille här i morse så nu har vattenkopporna kommit till fasanbacken,lika bra å få det gjort. Kram!

Linda said...

Ja, det var mysigt! Vi får hoppas att vi kan ses snart igen...med alla tre gangstase då kanske =). Hoppsan, se där ja...Då kanske Tor också får prickar snart?...Vet inte hur det smittar det där riktigt?
Men får Tor det, så är det som sagt lika gott att få det överstökat! Ha en skön helg! Kram

ida said...

vi träffa eliott när han hade d,så d bröt ju ut på w 13 dagar efter den dejten =) jag är osäker på hur d smittar riktigt,men kommer d prickar om 2veckor ca så är d vårat fel =s kramar

Linda said...

Jag läste lite om det nu på internet.
Det är som mest smittsammt 2 dagar innan "symtomen" bryter ut- 5 dagar efter. Dessutom stod det att det vanligasta var att symtomen bryter ut ca 14 dagar efter smittotillfället ;-)...Jag kan nog med stor säkerhet ställa mig in på att Tor får prickar om ca 2 veckor...Som sagt, lika bra att få det överstökat...så vi får väl bara tacka...dessutom är det bra att jag får veta nu, så kan jag ställa mig in på det =)...