Thursday, January 27, 2011

Full frys!

Mer plast!, jag vill ha mer plast!


Ha!, Nu har jag och Tor varit och shoppat mat!...som ju sig bör dagen då lönen trillar in på kontot...särskillt i denna månaden...Januari och allt ;-). Skönt att kyl och frys är uppfyllt!



Resten av dagen har vi dåligt med planer, kanske far vi en sväng till Lidens för att köpa lite "blommor"...?, Jag har kommit på att det bästa för mig vore att satsa på gröna plastväxter, finns ju en del rätt fina nu för tiden...Det lixom bara fukar inte med fina, söt och riktiga blommor, hur gärna jag än vill...
Egentligen tänkte jag ta vägen förbi på hemvägen från affären, men Tor var jättetrött och somnade i bilen innan vi ens hann lämna parkeringsplatsen, så då var det lika bra att fara hem och packa in varor medans han vilar, vilket han fortfarande gör.



Mysigt med sol idag iaf!


PoK/ Trasdockan

2 comments:

patricia said...

Ja fast det blev inget Skövde =( Elina är sjuk igen =( Hoppas allt är bra med er annars! Vill du ta en fika på tisdag? Jag ska klippa mig i stan 14:30, kanske vi kan ta och träffas en sväng efteråt? Kram

Linda said...

Ja, det vore mysigt!...Men vi väntar på vattkoppor här, så vi kan väl höras närmare? Hoppas ni hade mysigt i Spanien iaf! Krya på Elina också. Kram!