Mjölkchokladtårta
2 ägg
1 dl socker
250 gram Kesella vanilj
3 dl grädde
200g Mjölkchoklad
1 dl krossade polkagrisar
Rör samman ägg och socker.
Häll i kesellan.
Vispa grädden tjock och rör sedan ner den i kesellablandningen.
Smält chokladen i ett vattenbad och blanda ner den i smeten.
Bred ut smeten i en rund form med löstagbara kanter, och frys i minst 3 timmar.
Dekorera med krossade polkagrisar.
Lycka till!
4 comments:
oopps!...ser att texten har blivit helt konstig...men jag verkar inte kunna fixa till den, så håll till godo ;-)...
MMM så god den är =)
=)...Hehe, så du har inte förätit dig på den ännu iaf då ;-)...Jag som lyckat göra denna och bjuda på 2 gånger till dig...Men idag blir det annat ;-)...
Hihi går inte att föräta sig på den goda å inte muffins heller =) Hoppas att det gått bra med Peppsi idag!! Kram!
Post a Comment