Saturday, September 27, 2008

Fortsatt bra helg!

Vill bara visa nya kameran som jag köpte idag, den ska få följa med i bebisens utveckling, fr.o.m idag tills vidare.


Stolt, blivande mamma visar upp bebismagen. Bilden är tagen idag (vecka 18+2). Tänk att man redan älskar lilla bebisen som växer där inne...underbart!
Gud vad jag älskar att gå upp tidigt, (när man vaknar av sig sjävl alltså), för oj vad jag har hunnit med mycket idag.
Jag började dagen med att skriva lite mer på min uppsats som jag tänkte lämna in på måndag för att bli av med, så nu är jag nästan klar med den.
Tur att man har en mamma som har pluggat mycket genom åren så hon kan få läsa igenom arbeten och se om det ser ok ut. Tycker hon att det är MVG, brukar faktiskt läraren också tycka det.
Så fick jag ju låna hennes gräsklippare också för våran är ju trasig, för 4e gången i sommar, (fattar inte att AB bostäder kan fixa en ny till oss, ist för att lasta av massa begangnade), så nu har jag fått klippt gräset iaf, ska bara kratta lite nu i eftermiddag också.
Trägårdsarbeten är härligt!
Sedan åkte jag till stan eftersom jag hade planerat att köpa en ny kamera. Killen på On Off var jättebra och hjälpte mig att ta fram ett minneskort som skulle passa mina behov.
Nu väntar jag bara på att M ska komma hem, han kommer nog om 1 timma ungefär skulle jag tro.
Får väl se om han är trött och vill sova, då kanske jag lämnar honom hemma ifred så kan jag åka med på kalaset hos en släkting ikväll.
Lite tårta är ju aldrig fel.





No comments: