Friday, February 15, 2013

Late update

Hej bloggen.
Det blir en lugn fredag för trasdockan idag.
Jag har haft sjukt ont i magen sedan tisdagkväll, och eftersom det inte blivit bättre, utan snarare sämre, så ringde jag från jobbet igår till Korpen och sa att jag inte skulle kunna ha mitt spinningpass idag =(.

Doch hade Danne varit iväg och köpt någon magkatarrs-medicin till mig som jag stoppade i mig när jag väl kom hem igår, så det känns lite bättre idag, och jag har kunnat sova inatt. Äntligen!
Dock känner jag av lite molande värk än, så som sagt, får bli lugnt idag, och koncentrera mig på att klara av att jobba 5 timmar ikväll.

Alltså!, jag kan forfarande inte lägga upp bilder när jag bloggar från mobilen, vilket käns oerhört frustrerande =(, så nu göra jag bara ett litete test om det funkar från laptopen.

Det var ju alla hjärtans dag igår, och jag fick den finaste röda rosen i en helt underbar vas från min älskling. Det var det finaste jag kunde få, det var så enkelt, glammigt, och strukturerat. Precis som jag tycker om =). Det gjorde mig så glad att se, att han hade hittat något som passade mig så bra <3 p="">
Hoppas ni har fredagsfeelings idag, och att en härlig helg väntar er!
PoK/ Trasdockan


No comments: